Photo: Patrik Macek/PIXSELL

IZAŠLI NOVI MAILOVI Borg nije želio samo Agrokor?! ‘To moramo bolje osvijestiti kod Andreja’

Autor: Dnevno.hr

U javnost su izašli novi mailovi iz afere ‘Hotmail’, kako je objavljeno u hrvatskim medijima.

“BRAVO – svaka čast! Na kraju je to bilo ipak jedno lijepo iskustvo. Ja se nadam da će Rusi kupiti barem 3 mjeseca vremena da nam prođe jedan IPO-čić (kad već nije HEP) u svibnju J A onda nakon toga, neka ljeto započme u bojama našeg zakona”, napisao je Tonći Korunić iz InterCapitala u mailu koji je poslao skupini poznatoj po imenu Borg 31. ožujka, a nakon što je zakon prošao na vladi.

Ideja o kupovini Ine prodajom dionica HEP-a bila je aktualna krajem 2016. godine, a najavili su je i Plenković i Dalić.

“I ima opet taj slippage s projektom INA-HEP gdje smo jasno naučili da sistem prihvaća ono sto mu se svida, a odbacuje ono sto mu se ne svida ostavljajući nas da nađemo rješenje. A rješenja nema – da bi se INA kupila to se mora platiti. Tako i ovdje da bi se Agrokor oporavio to se mora platiti i jasno povuci ekonomski potezi koji se moraju povuci. A ekonomiji se ovdje ipak bas ne vjeruje. I tako u krug. Nightmare!”, napisala je Dalić u mailu od 27. veljače prošle godine osvrćući se na propali projekt prodaje HEP-a kako bi se kupila INA.

“To moramo bolje osvijestiti kod Andreja, vidim da je njemu ova prozivka issue, a ne bi trebala biti ako se stvari rasvijetle i predstave na pravi način”, napisao je Korunić iz InterCapitala u mailu od 27. veljače, navodi se u mailovima koje su objavili hrvatski mediji.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.