Davor Javorovic/PIXSELL

Izabrano novo vodstvo stranke Pametno

Autor: dnevno.hr

Za predsjednicu stranke jednoglasno je izabrana Marijana Puljak, zajedno s potpredsjednicama Majom Vehovec i Kristinom Vidan

Stranka Pametno održala je, jučer, 10. prosinca u Zagrebu, Izbornu skupštinu na kojoj su izabrani članovi upravljačkih tijela stranke: Predsjednik, Predsjedništvo, Tajnik i Nadzorni odbor. Novi sastav Predsjedništva, na čelu s predsjednicom Marijanom Puljak, nastavlja graditi Pametno, raditi u skladu s programom i načelima stranke, a sve s ciljem stvaranje bolje Hrvatske. U planu je širenje organizacije i gradnja unutarnje strukture stranke, izlazak na lokalne izbore te konstantan rad na terenu i komunikacija s građanima.

Za predsjednicu stranke jednoglasno je izabrana Marijana Puljak, zajedno s potpredsjednicama Majom Vehovec i Kristinom Vidan.

Za Tajnicu stranke izabrana je Natalia Bazina, dok novi sastav Predsjedništva, uz njih, čine još Dario Carev, Drago Cmuk, Ivica Puljak, Natalija Rajčić, Ante Renić, Vlatko Silobrčić i Branimir Urlić.

Izabrani članovi Nadzornog odbora su Jacqueline Bat, Alen Harapin i Elvir Munjaković.

– Gledamo dugoročno i gradimo iz temelja organizaciju koja će se brinuti o jačanju svojih ljudskih kapaciteta, raditi na komunikaciji, poštivanju različitosti i poticanju argumentiranih rasprava i razmjena mišljenja. U razdoblju od 2017. do 2021. godine stranka Pametno prije svega će se fokusirati na nastavak izgradnje unutarnje infrastrukture te daljnju razradu programa stranke, kroz akcije na terenu radit će se na vidljivosti i jačanju ljudskih kapaciteta. Za početak, sudjelovat će na izborima za jedinice lokalne samouprave na kojima je cilj povećati utjecaj stranke i implementirati rješenja iz programa – istaknula je Marijana Puljak, predsjednica Pametno.

Ponosni na do sada postignuto, na osnovan veliki broj ogranaka i podružnice stranke, na izvrstan program i ljude koje okuplja, Pametno će nastaviti promicati i poticati politiku budućnosti kojoj su prioritet isključivo građani i društvo jednakih mogućnosti za sve.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.