Sanjin Strukic/PIXSELL

Iza zatvorenih vrata tehnička Vlada dala nekim ljudima posebna ovlaštenja

Autor: T. P.

Na zatvorenom dijelu 36. sjednice Vlade Republike Hrvatske doneseno je nekoliko odluka.

Na zatvorenom dijelu današnje, 36. sjednice, Vlada Republike Hrvatske ponovno je dala ovlaštenje za obavljanje poslova glavnog tajnika Ministarstva socijalne politike i mladih Zlatku Draganoviću, državnom službeniku kojeg je Vlada ovlastila za obavljanje istih poslova, ali mu istječe rok od šest mjeseci, s danom 16. rujna 2016. godine, do imenovanja glavnog tajnika Ministarstva socijalne politike i mladih, a najduže na vrijeme od šest mjeseci.

Vlada je također ponovno dala ovlaštenje za obavljanje poslova glavnog tajnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Danijelu Škugoru, državnom službeniku kojeg je Vlada ovlastila Hrvatske ovlastila za obavljanje poslova glavnog tajnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, ali mu istječe rok od šest mjeseci, s danom 10. rujna 2016. godine, do imenovanja glavnog tajnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, a najduže na vrijeme od šest mjeseci.

Autor: T. P.

VEZANE VIJESTI

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.