Patrik Macek/PIXSELL

Iz Vlade tvrde: Premijer Andrej Plenković nije znao za uhićenja

Autor: Dnevno.hr

Markić je nakon sastanka izašao na stražnji ulaz, a ostali nakon sastanka nisu htjeli dati izjave. Ministri su rekli da će se o svemu očitovati u četvrtak na sjednici Vlade.

U Vladi je u srijedu održan sastanak na kojem se razgovaralo o uhićenju pripadnika HVO-a. Na sastanku su bili ministri Vlaho Orepić, Ante Šprlje i Tomo Medved te  državni odvjetnik Dinko Cvitan kao i ravnatelj SOA-e Daniel Markić. Markić je nakon sastanka izašao na stražnji ulaz, a ostali nakon sastanka nisu htjeli dati izjave. Ministri su rekli da će se o svemu očitovati u četvrtak na sjednici Vlade.

“Premijer Andrej Plenković nije znao da postoji mogućnost bilo kakvih uhićenja hrvatskih časnika u Orašju ni prije ni za vrijeme boravka u BiH”,  kratko su za 24sata priopćili iz Vlade.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.