Patrik Macek/PIXSELL

Iz Ministasrtva branitelja se oglasili o Vesni Nađ

Autor: Dnevno.hr

Ministarstvo hrvatskih branitelja i Ministarstvo uprave ispoštovali su sve zakonske odredbe koje se odnose na pravo dužnosnika na povratak na radno mjesto i premještaja državnog službenika

Nastavno na medijske napise o premještaju Vesne Nađ, bivše djelatnice Ministarstva hrvatskih branitelja u Ministarstvo uprave, iz Ministarstva su dali sljedeće priopćenje:

Vesna Nađ državna je službenica koja je bila zaposlena u Ministarstvu hrvatskih branitelja od 1998. godine. Tijekom radnog staža obavljala je i rukovodeće poslove te se specijalizirala za poslove javne uprave i provođenje Zakona o općem upravnom postupku. U vremenu dvanaeste Vlade Republike Hrvatske (Koalicijska Vlada Zorana Milanovića) obavljala je funkciju zamjenice ministra branitelja. Nakon isteka mandata, sukladno Zakonu o državnim službenicima, Vesna Nađ predala je zahtjev za povratak u državnu službu. Sukladno Zakonu o državnim službenicima i stručnoj spremi imenovane te dogovoru čelnika tijela, Vesna Nađ premještena je na mjesto više upravne savjetnice u Ministarstvo uprave. Ministarstvo hrvatskih branitelja i Ministarstvo uprave ispoštovali su sve zakonske odredbe koje se odnose na pravo dužnosnika na povratak na radno mjesto i premještaja državnog službenika.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.