Patrik Macek/PIXSELL

Ivica Todorić podnio novu kaznenu prijavu protiv Ante Ramljaka!

Autor: dnevno.hr

Ivica Todorić je podnio novu kaznenu prijavu protiv Ante Ramljaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela zlouporabe povjerenja. Tu informaciju je, za Novu TV, potvrdila Jadranka Sloković, Todorićeva odvjetnica.

Todorić u prijavi, naime, tvrdi da se u financijskom izvješću kojeg je za privremenu upravu Agrokora napravila tvrtka PricewaterhouseCoopers (Pwc) manipuliralo i krivotvorilo.

Todorić je dosad podnio dvije kaznene prijave, jednu u studenom 2017. i drugu početkom veljače ove godine.

U studenom je podnio kaznenu prijavu protiv potpredsjednice Vlade Martine Dalić, vladinog povjerenika za Agrokor Ante Ramljaka i suosnivača Knighthead Capital Managementa Thomasa Wagnera.

U toj se prijavi navodi da potezi izvanredne uprave, koje odobrava Vlada, kao rezultat imaju pogodovanje odabranima i zastrašujuće urušavanje vrijednosti tvrtki iz koncerna, čemu svjedoče i burzovni rezultati trgovanja dionicama Agrokorovih tvrtki, piše dnevnik.hr.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.