Wikipedia

Ivanu Pernaru nos para oblake! Policiji: Tko ste vi da prijetite saborskom zastupniku, glasači ga popljuvali!

Autor: Dnevno.hr

Pernar još nije ni zasjeo u saborsku klupu a već se hvatamo za glavu. Što će njega policija pozivati na obavijesne razgovore, njega saborskog zastupnika? Kakav lik.

Odabrali ste ga preferencijalnim glasovima i sada je dobio krila. Ivan Pernar saborski zastupnik Živog zida na Facebook profilu bahato se suprotstavio policiji i najavio kako nema nikakvu namjeru odazvati se na obavijesni razgovor, jer je on, ni manje ni više nego saborski zastupnik. I, kako je poručio Pernar, tko su ti iz policije da bi njega kao takvu ćunku pozivali na obavijesni razgovor.

“Prijete mi iz policije prisilnim dovođenjem jer se nisam odazvalo na razgovor Sanji Jugec Peer, gospođo Peer, tko ste vi da prijetite saborskom zastupniku prisilnim dovođenjem. Nema šanse da ću vam se odazvati jer su optužbe protiv mene lažne i nemam vremena za gubljenje”, napisao je Pernar te priložio sliku poziva.

Pernara nisu poštedjeli u komentarima, pa čak ni oni koji su glasali za Živi zid.

“čujte bahatost…saborski zastupnik…pa ti još nisi saborski zastupnik…glasao sam za ŽZ ali me navodite da se pokajem.Nemoj biti kukavica i idi na razgovor.Obični građani kad dobiju takav poziv oni se odazovu”, jedan je od komentara na koji je Pernar odgovorio: Nek idu razgovarat s Karamarkom i Brkićem.

“tko nije skužio da on je htio u sabor samo zbog svoje bolesne ambicije da ga netko počne doživljavati na ovom svijetu, i dao glas takvoj osobi što bi preko leševa išla da dostigne svoje bolesne ambicije, je još 100 puta gori nego on. Zato i imamo sociopate i psihopate na vlasti. čestitam narodu RH”, još je jedan komentar.

Razlog poziva na obavijesni razgovor je drama u Živom zidu o kojoj smo posljednjih dana slušali: Svađa članova stranke oko falsificiranja dokumentacije o radu stranke, kako se troši stranački novac, verbalni obračun preko društvenih mreža Hrvoja Runtića s članovima stranke, jednog od supredsjednika i Mihaele Varge s Vladimirom Palfi te osnivanje nove stranke Ivana Vilibora Sinčića zbog, kako kaže Runtić, novca kojeg bi Vilibor od zastupničke naknade pospremio na račun stranke…

Autor: Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.