Miranda Cikotic/PIXSELL

ISKORISTITE OVAJ PREKRASAN DAN: Temperature do 25 stupnjeva, a od sutra preokret!

Autor: A.P.

Najviša dnevna temperatura kretat će se uglavnom između 18 i 23, ponegdje i do 25 °C.

Prema prognozama Državnog hidrometeorološkog zavoda u utorak će prevladavati djelomice sunčano vrijeme uz promjenljivu naoblaku te iznadprosječno toplo.

Oblačnije uz mjestimičnu kišu očekuje se na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru, a i drugdje u unutrašnjosti se očekuju kiša navečer i u noći. Vjetar će biti slab do umjeren jugozapadni,u gorskim i sjeverozapadnim područjima s jakim udarima, a u Slavoniji jugoistočni. Umjereno do jako jugo na Jadranu. Najviša dnevna temperatura kretat će se uglavnom između 18 i 23, ponegdje i do 25 °C.

U srijedu naoblaka i kiša

Promjena vremena očekuje se već sutra. U srijedu će, prema prognozi DHMZ-a biti umjereno do pretežno oblačno, mjestimice s kišom, osobito u unutrašnjosti te na sjevernom i srednjem Jadranu.

Lokalni pljuskovi s grmljavinom mogući su na Jadranu. Vjetar će biti slab do umjeren sjeveroistočni, u gorju s jakim udarima, a u Slavoniji sjeverozapadni i sjeverni.

Na Jadranu će zapuhati umjerena do jaka bura, podno Velebita u drugom dijelu dana s olujnim udarima, a još u početku u Dalmaciji jugo. Temperatura će se unutrašnjosti uglavnom kretati između 11 i 16, navečer i niža, na sjevernom Jadranu od 15 do 20, a u Dalmaciji između 17 i 23 °C.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.