Facebook

ISELJENA HRVATSKA: Dosta je Pupovca! Srbe u Hrvatskoj treba predstavljati Vukovarac Peđa!

Autor: S. Vučković

"Što je Pupovac napravio u ovih 25 godina po pitanju neriješenih pitanja između Hrvatske i Srbije? Ništa! Poštovanom heroju i domoljubu Mišiću, iseljena Hrvatska vam daje punu podršku za aktiviranje u stranku koja će vas demokratskim putem dovesti do vrha u politici gdje možete puno doprinijeti miru i suživotu u našoj napaćenoj Domovini Hrvatskoj u kojoj si i sam bio žrtva", kazano je u pismu potpore Predragu Mišiću.

Pismo podrške Predragu Peđi Mišiću u našu je redakciju pristiglo ravno iz dijaspore, od Marijane Galešić koja ga je sastavila u ime hrvatskih iseljenika:

– Poštovani dragi moj hrvatski narode, dragi hrvatski branitelji i svi građani Lijepe Naše, najlijepše domovine na svijetu!

Od srca primite puno pozdrava od vaših iseljenih sunarodnjaka koji nije ništa manje napaćen i tužan. Prateći cijelu situaciju u domovini, ne možemo ne primjetiti etno – biznismena koji se razbacuje hrvatskim kunama. To je Milorad Pupovac koji na račun manjinske zajednice u Hrvatskoj iz samo svog osobnog interesa širi mržnju pričajući o ustaštvu. Cijelom svijetu je jasno da živi od laži i lažne propagande kojom zasljepljuje srpsku manjinu u Hrvatskoj. Taj takozvani gospodin Pupovac nije stup mira, tolerancje i suživota već mržnje i raskola. Srpska manjina u Hrvatskoj mora znati da Milorad Pupovac ima dokazane tajne račune u iznosu od preko 2 milijuna eura.

Ovdje se postavlja pitanje, od kuda mu taj novac koji možda pripada sirotinji? Da pravna država funkcionira on bi davno bio iza rešetaka jer je plaćen da po Hrvatskoj širi mržnju, a ne mir i suživot! Ovim se putem usuđujemo pozvati sve institucije da odrade posao u predmetu “Pupovac”.

Mi, iseljeni Hrvati, želimo pozdraviti i podržati heroja i branitelja Predraga Peđu Mišića koji se jasno suprotstavio zlotvoru koji sije mržnju po Hrvatskoj. Dosta je Pupovca! Srpsku manjinu treba predstavljati gospodin Mišić koji je branio Hrvatsku i prošao pakao srpskih logora. Gospodin Mišić je poznat hrvatskoj javnosti kao čovjek mira i ljubavi a sa svojim suborcima je izgradio kip Isusa u Vukovaru kojim poziva sve ljude dobre volje na mir i suživot. Naš branitelj Mišić također se zalaže za ispriku od strane srpskih institucija za zločine počinjene tijekom Domovinskog rata. Predrag Peđa Mišić, vukovarski branitelj, smatra da je SDSS interesna skupina koja koristi hrvatske kune u svoje interesne svrhe, širi mržnju prema većinskom, a ne donosi dobro ni svom narodu.

Što je Pupovac napravio u ovih 25 godina po pitanju neriješenih pitanja između Hrvatske i Srbije? Ništa! Poštovanom heroju i domoljubu Mišiću, iseljena Hrvatska vam daje punu podršku za aktiviranje u stranku koja će vas demokratskim putem dovesti do vrha u politici gdje možete puno doprinijeti miru i suživotu u našoj napaćenoj Domovini Hrvatskoj u kojoj si i sam bio žrtva! – kazano je u pismu potpore Predragu Mišiću.

Autor: S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.