Nikola Cutuk/PIXSELL

INSPIRIRAN KULTNIM FILMOM? Učenik (16) upao u školu sa zračnom puškom i bocama razrjeđivača!

Autor: dnevno.hr

Kako ističu njegovi poznanici, dječak je bio opsjednut oružjem

Prijepodne u školi u Topolovcu uzdrmao je incident u kojem je 16-godišnjak naoružan zračnom puškom i s dvije boce razrjeđivača ušao i zgradu počeo prijetiti.

Neslužbeno, iz škole je hitno pozvana policija koja je dječaka savlada prije nego što je išta poduzeo oružjem koje je donio. Maloljetnik je potom odveden na ispitivanje.

Nikola Cutuk/PIXSELL

“U svezi događaja koji su se danas, 18. rujna u prijepodnevnim satima dogodili u mjestu Topolovac, grad Sisak, a u vezu s kojima se dovodi 16-godišnjak, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke provode intenzivna kriminalistička istraživanja s ciljem rasvjetljavanja predmetnih događaja te poduzimaju mjere kazneno-pravne zaštite maloljetnika. Po utvrđivanju svih okolnosti biti će obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Sisku”, stoji u priopćenju Policijske uprave sisačko-moslavačke.

U nastavku postupka bit će ispitani i dječakovi roditelji, a o svemu će biti obaviješteno i Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Sisku.

Kako ističu njegovi poznanici, dječak je bio opsjednut oružjem, dok se na njegovom Facebook profilu često moglo vidjeti isječke iz kultnog filma “Natural born killers” (Rođeni ubojice).

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.