Dino Stanin/PIXSELL
Dino Stanin/PIXSELL

ŠESTORICA MLADIĆA porazbijala vilu koju je unajmio Rakitić, nogometaš s obitelji pobjegao s Ugljana (FOTO)

Autor: I.G.

Na otok je oko 13 sati stigla skupina od šest mladića koji su se odmah uputili ispred vile, a u tom trenutku Rakitić je bio unutra sa suprugom i djecom.

Zadarska policija istražuje okolnosti u kojima je došlo do razbijanja prozora na kući u mjestu Ugljan na istoimenom otoku gdje se s obitelji odmarao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Podsjetimo, slavni hrvatski nogometaš i član hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić prije nekoliko je dana s obitelji došao na otok Ugljan na kojem je namjeravao ljetovati u raskošnoj vili koju je ondje unajmio. No, kako javlja Nova TV, u petak poslijepodne Rakitić je doslovce pobjegao s otoka nakon što su vilu u kojoj je bio porazbijali huligani.

Na otok je oko 13 sati stigla skupina od šest mladića koji su se odmah uputili ispred vile. Huligani su po dolasku počeli kuću gađati kamenjem i pritom su porazbijali sve prozore i vrata da bi se potom razbježali. U trenutku incidenta Rakitić nije bio u apartmanu, a staklo na prozoru je puklo od udarca kamena.  Neki mediji pišu kako je u trenutku napada supruga Raquel bila u apartmanu. Naš nogometni reprezentativac spakirao se i nakon samo pola sata gliserom napustio Ugljan.

Mještani koji su za Dnevnik.hr prepričali ovaj sramotni incident kažu da je situacija bila dramatična jer su čuli kad je jedan od huligana pozivao ostale da provale u kuću.

Incident je stvorio jako ružnu sliku i možemo samo osuditi one koji su ga izazvali, mogla je biti jedna jako lijepa priča jer je Rakitić jako susretljiva osoba, ostavio je zaista odličan dojam na mještane, o njemu možemo reći sve najbolje – rekli za HRT u TZ Ugljan.

Autor: I.G.

ZADNJE VIJESTI