Igor Soban/PIXSELL

HSS-ovci predali potpise Plenkoviću, pa uzeli nekoliko dana odmora!

Autor: M.M.

Nakon odluke da da podršku HDZ-u, Beljak je svoju odluku ublažio i kazao da neće dati potpise ako će njihovih pet potpisa biti ključno za brojku od 76 potrebnih ruku .

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak potvrdio je  sinoć da je petero HSS-ovaca koji su osvojili mandat već predalo svoje potpise i tako poduprli čelnika HDZ-a Andreja Plenkovića za mandatara za sastavljanje vlade.

Beljak je za N1 kazao i kako su si uzeli par dana odmora.

Nakon odluke da da podršku HDZ-u, Beljak je svoju odluku ublažio i kazao da neće dati potpise ako će njihovih pet potpisa biti ključno za brojku od 76 potrebnih ruku za mandatara. No to očito nije tako, ako su oni potpise dali i prije zastupnika Mosta.

Podsjećamo, sinoć je  završena i peta runda pregovora Mosta i HDZ-a. Božo Petrov i Andrej Plenković potvrdili su da je dogovor vrlo blizu.

”Tema je bila ustroj buduće Vlade. Govorili smo detaljno o nadležnostima u resorima i željama i ambicijama HDZ-a i Mosta o kojim resorima su fokusirani naši prioriteti. Blizu smo rješenja za učinkovitu vladu. Dogovoreno je da se sutra tijekom popodneva održi novi susret nakon kojeg bismo se sasvim približili uspostavljanju kvalitetne suradnje buduće stabilne većine i buduće stabilne vlade.”, kazao je Plenković.

 




Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.