Robert Anic/PIXSELL
Robert Anic/PIXSELL

HSS-ov Jambo otkrio svoje mjesto na listi Narodne koalicije i obrušio se na Petrova: ‘On je privjesak HDZ-a’

Autor: T. P.

"Smatram da je koalicija desnog centra i Mosta obrukala državu i dovela je u tešku situaciju", istaknuo je među ostalim Jambo.

Stipe Gabrić Jambo za Dnevnik Nove TV izjavio je da će biti na 8. mjestu Narodne koalicije u 10. izbornoj jedinici na predstojećim parlamentarnim izborima.

Na pitanje misli li da šteti Narodnoj koaliciji s obzirom na kaznene prijave i njegov politički put ili pak koristi, Gabrić je izjavio:

“Treba pričekati 11. rujna pa ćete vidjeti da sam jako puno pomogao Narodnoj koaliciji. Što se tiče mojih kaznenih prijava, sve su političke prirode i mogu ih sve staviti mačku o rep. Aktualno je još jedino pitanje suše i to me državno odvjetništvo tereti da sam oštetio državnu proračun u korist proračuna grada Metkovića s tim da su Vlade Sanadera, Kosor i Milanović u tu zgradu uložile 40 milijuna kuna”, ističe Jambo koji je čelnika Mosta, Božu Petrova, nazvao “privjeskom HDZ-a” te dodao:

“On je sam sebi najbolja reklama, naročito kad je u pitanju javni bilježnik – nije koalicija, jesu reforme nisu reforme, je netko iz SDP-a s njima pregovarao, nije. Petrovu bi bilo puno pametnije da manje govori. On je jedan mali obični privjesak, bio jučer, danas i bit će sutra, HDZ-a”, smatra Jambo.

Na pitanje o tome kako će funkcionirati s obzirom na trzavice ako u njihovu koaliciju uđe i Most, Jambo je rekao da je optimist koji smatra da im nitko neće biti potreban:

“Smatram da je koalicija desnog centra i Mosta obrukala državu i dovela je u tešku situaciju”, dodao je te zaključio da treba pričekati 11. rujna i “premoćnu pobjedu Narodne koalicije, 100 %”.

Autor: T. P.

VEZANE VIJESTI

ZADNJE VIJESTI