Goran Kovacic/PIXSELL

HSP Splitsko dalmatinske pozvao na otpor! ‘Split ne smije pasti!’

Autor: Dnevno.hr

Hrvatska stranka prava Splitsko dalmatinske županije poziva sve pravaše, sve bivše pripadnike borbenih postrojbi i sve branitelje, sve domoljube kojima je stalo do nacionalnoga, hrvatskoga i splitskoga, da u ponedjeljak 24. travnja 2017. godine u 19.00 sati dođu ispred HNK-a Split kako bi obranili čast

HSP Splitsko dalmatinske županije, uputili su priopćenje koje potpisuje predsjendik Ivica Vladava, a u kojem ističu kako neće dopustiti održavanje Frljićeve predstave u Splitu. Pozivaju sve da im se pridruže kako bi spriječili održavanje te predstave.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Na najavu HSP-a Splitsko dalmatinske županije da se Frljićev propagandni uradak neće održati 24. travnja 2017. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu ponovno su javno istupili članovi nekih političkih grupacija koji su se u svojim prvim priopćenjima žestoko obrušili na samu najavu tog događaja, a sada najavljuju svoj zaseban prosvjed ispred splitskog HNK-a gdje će po svemu sudeći samo doći, nešto reći i otići kući.

To je funkcioniranje po načelu “piškiću – kakiću”, a samo puko pojavljivanje ispred kazališta neće zaustaviti jugoprovokatora Frljića da svoj uradak i izvede i svima nama u Splitu pokaže tko je gazda, vlast i moć.

Naprotiv tomu Hrvatska stranka prava Splitsko dalmatinske županije neće dozvoliti održavanje jednog takvog provokativnog uradka od stane Frljića, jer kako smo rekli u ranijem priopćenju razara sve ono što je Hrvatima sveto, jer vrijeđa hrvatske branitelje, jer nas svađa s drugim narodima i religijama.

Hrvatska stranka prava Splitsko dalmatinske županije poziva sve pravaše, sve bivše pripadnike borbenih postrojbi i sve branitelje, sve domoljube kojima je stalo do nacionalnoga, hrvatskoga i splitskoga, da u ponedjeljak 24. travnja 2017. godine u 19.00 sati dođu ispred HNK-a Split, Trg Gaje Bulata 1, kako bi obranili čast hrvatskog Splita i čast našu, čast nacionalno svjesnih ljudi koji ne damo svoje, ne damo jugoprovokatorima da ju zgaze, pokore i popljuju.

U puno težim vremenima smo stali u obranu Splita i Domovine Hrvatske i bili spremni primiti metak u prsa za slobodu, demokraciju i nezavisnu Hrvatsku, a danas nam izdanci jugofašista opet prijete i u naš grad Split pod krinkom imaginarnih sloboda dovode nešto što cijela Europa s gađenjem i gnušanjem odbacuje. Gaze nam i razaraju obitelji i sve pozitivne vrijednosti koje su prihvatljive jednom hrvatskom i mediteranskom gradu, što Split danas je.




Split ne smije pasti!

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.