Zeljko Lukunic/PIXSELL
Zeljko Lukunic/PIXSELL

HSP AS napušta gotovo 1500 članova! Osnivaju novu stranku

Autor: T. P.

Dvorski je objasnio kako sada već bivši zadarski HSP AS nije htio više biti dio stranke-glasnogovornika drugih stranaka s čime se, kako je iznio, slaže gotovo cjelokupno zadarsko članstvo – 1500 osoba.

Zadarska županijska organizacija HSP-a dr. Ante Starčević napustila je redove stranke, javlja Antena Zadar. Gotovo cjelokupno zadarsko članstvo, dakle 1500 osoba, nezadovoljno je te su najavili osnivanje nove stranke moderne desnice.

“Ne možemo sudjelovati u stranci u kojoj vlada deficit demokracije te hirovi pojedinaca”, rekao je predsjednik županijske organizacije, Tomislav Šarić, dodavši da je glavni razlog izlaska zadarskog ogranka iz stranke krije u činovima dva čovjeka, predsjedniku stranke Ivanu Tepešu i glavnom tajniku Peri Ćoriću.

“Ima nas 1500 u Zadarskoj županiji, a 300 zamolnica za učlanjenje nismo ni poslali u Zagreb jer se jednostavno ne slažemo s vrhom. Ljudi su se htjeli učlaniti radi dobrih stvari koje su radile naši lokalni i županijski ogranak, a ne vrh stranke”, pohvalio se Rudolf Dvorski koji obnaša dužnost zamjenika župana Zadarske županije.

Autor: T. P.

ZADNJE VIJESTI