Robert Anic/PIXSELL

HRVATSKE BRANITELJICE ZA HASANBEGOVIĆA: ‘Gori od onih koji ga napadaju samo su oni koji ga ne brane’

Autor: dnevno.hr

"Judini sinovi Isusa su pljuvali, tukli i razapeli, a on je ipak ostao Bog, tako ćemo i mi ostati hrvatski narod i tako će i dr. Zlatko Hasanbegović ostati još bolji i veći hrvatski muž. Hrvatski narod pamti i nagrađuje svoje istinske sinove, za razliku od Hrvatske koja uvijek više voli one koji je izdaju, ruše, pale i prodaju", navode iz Udruge Žene u Domovinskom ratu - Zadar.

Dana 22. listopada (subota) 2016. godine s početkom u 11.00 sati na Trgu Josipa Bana Jelačića, u Zagrebu, UDRUGA ŽENE U DOMOVINSKOM RATU – ZADAR održat će prosvjedni skup kao izraz nezadovoljstva protiv odluke o smjeni ministra dr. Zlatka Hasanbegovića.

“Danima doktora Zlatka Hasanbegovića napadaju sve vrste šišmiša i vrana, spotiču mu noge oni koji su došli na vlast zahvaljujući njemu i takvima kao što je on, njegove stranačke kolege pognute glave mrmljaju među sobom i miču se od njega kao da je on problem, a ne upravo suprotno. Zamislite samo da su tako naši branitelji ostavljali svoje ljude po bojištima, ranjene i napadnute”, navode Žene u Domovinskom ratu u svojem priopćenju te se pitaju:

“Služi li vam na čast, izabrani zastupnici svoga naroda, zvati se uopće članovima HDZ-a? Mislite da ste izvukli svoje guzice svojom šutnjom, niste, samo ste izvukli svoje plaće i blagomilni pogled svog stranačkog šefa koji više voli i cijeni one koji sudjeluju u ponižavanju i pljuvanju svojeg naroda nego one koji su stavili svom narodu na raspolaganje svoje poštenje, znanje, svoju odanost i ono što je najvažnije – bezuvjetnu ljubav.

Izgubili ste obraz i ono što je još vrjednije, našu pažnju i poštovanje, a niste dobili zauzvrat ništa. Vidite, Judini sinovi Isusa su pljuvali, tukli i razapeli, a on je ipak ostao Bog, tako ćemo i mi ostati hrvatski narod i tako će i dr. Zlatko Hasanbegović ostati još bolji i veći hrvatski muž. Hrvatski narod pamti i nagrađuje svoje istinske sinove, za razliku od Hrvatske koja uvijek više voli one koji je izdaju, ruše, pale i prodaju”, navode iz Udruge Žene u Domovinskom ratu – Zadar te zaključuju:

“Gori od onih koji ga napadaju samo su oni koji ga nisu branili!”

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.