Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

HRVAT IZ NJEMAČKE: ‘Dok peva Arkanova Ceca Njemačka je otvorena, hrvatomrsci udaraju samo na Thompsona!

Autor: Ivan Jukić Köln

Za zaključiti je samo: Bože čuvaj našu Hrvatsku!

Naprosto ne možemo vjerovati koliko u jednoj demokratskoj Njemačkoj zemlji djeluju hrvatomrsci, bili oni Srbi ili naši petokolonaši, što je još bolnije.

Jučer su opet izvršili još jedan prljavi udarac na Marka Perkoviæa Thompsona želeći ga po tisućiti put prikazati kao fašistu sa ciljem da mu se zabrani pjevanje u ovoj zemlji u kojoj živi 600.000 Hrvata.

I još je gore da to sve pod krinkom njemačkih novina radi srpski novinar Krsto Lazarević koji se zajedno s Hrvatom Danijelom Majićem specijalizirao za takve podvale i zle napade na naše domoljube i nanošenja Hrvatima velike ljage i etikete fašista što je dobro smišljeno i vrlo podlo.

Thompsonove pjesme koje govore o ljubavi prema domovini oni smatraju fašizmom, a dok peva Arkanova Ceca Ražnatović cela joj je Njemačka otvorena, a sramota je da je u Munchenu koncerte organiziraju čak i Hrvati a još k tome i pojedinac iz HDZ. Sve to skupa teško je za razumjeti što rade ti ,kako se nazivaju, ljevičari a u biti su oni najveći nacionalisti koji napadaju Thompsona ali javno godinama štite navodno socijaldemokraciju i druga Tita, čije predstavljanje po Njemačkoj u režiji Josipa Juratovića “Hrvata“ iz Bundestaga beskrajno medijski podupiru, nesvjesni da su Nijemci Tita proglasili i svrstali među 10 najvećih zločinaca na svijetu. Zar nije sve sa time jasno? Kvazi socijaldemokrati koji nemaju veze sa demokracijom ni socijalom instalirani su u mnoge hrvatske zajednice i rovare protiv istinskih domoljuba te im smještaju razne laži i provokacije, prokazujući ih kao desnoradikalce i sumnjiče te prijavljuju kod njemačkih državnih institucija. Imamo situaciju da sa druge strane predsjednik Hrvatskog kongresa Franjo Akmadža zabranjuje prikaztivanje filma Jasenovac- istina u Njemačkoj, a taj čovjek je ujedno i vodeći HDZ predstavnik u Njemačkoj, onda našim ljudima ništa više nije jasno u toj domaćoj politici i zaštiti nacionalnih interesa, koji nikada nisu bili ugroženiji nego danas i činjenica da se ništa ne može javno kazati a da prosvjednici ne budu kažnjavani od udbaških zaostataka, koji animiraju razne otpadne “lijeve” novinare i druge poslušnike da napadaju poštene Hrvate i naše zajednice koje se usude suprostaviti im. Poručujemo takvima da Thompsona i istinu neće zaustaviti.

Za zaključiti je samo: Bože čuvaj našu Hrvatsku!

>>> Njemački list o Thompsonu: ‘On pjeva o koljačima i citira ustašu Pavelića’




Autor:Ivan Jukić Köln
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.