RTL

Hrga – čuvaj se Bandićeve ruke!

Autor: I.Babić

Mirjana Hrga je postala metom Bandićeva verbalnog divljaštva, nakon što je spomenula da u vrtićima nema toalet papira. A govorila je golu istinu, jer ne samo da u vrtićima nema toalet papira nego i u osnovnim školama diljem Zagreba, roditelji učenika donose toalet papir u škole. A licemjer Bandić u izbornoj kampanji poručuje roditeljima diljem Hrvatske da sačuvaju račune za školske udžbenike, jer postane li on premijer, svim roditeljima će vratiti novac.Bolje bi mu bilo da taj novac utroši u kupovinu toalet papira za vrtiće i škole,nego da divljački nasrće na novinarku RTL-a, koja je, ruku na srce, u usporedbi sa svojedobno premlaćenim Igorom Rađenovićem dobro prošla.

Svekolika hrvatska javnost u predvečerje parlamentarnih izbora imala je prigodu čuti i vidjeti u ekskluzivnoj video snimci kako je zagrebački gradonačelnik i kandidat za hrvatskog premijera Milan Bandić, nakon neugodnog intervjua, izgubio razum i strpljenje i divljački napao novinarku RTL-a Mirjanu Hrgu. Bandić nije birao riječi kako bi što više izvrijeđao i ponizio spomenutu novinarku posebno zbog pitanja zašto u vrtićima nema toalet papira.

U jednom trenutku čuje se kako Bandić novinarki govori: Jesi li ikad rodila? Nisi. Kad budeš imala djecu onda mi govori…”. Hrga mu je odgovorila da je ovo sad još žešća diskriminacija. Na taj Bandićev divljački ispad reagirali su i brojni političari izražavajući mišljenje kako je ovakav verbalni nasrtaj sramotan. Da je gadljivo i pogano ponašanje čovjeka iz Pogane mlake Milana Bandića smatra i dosta građana u što se svi mogu uvjeriti čitajući komentare na društvenim mrežama nakon objavljivanja video snimke.


DONOSIMO VAM SNIMKU NAPADA BANDIĆA NA HRGU! Gnjev u Bandićevom glasu je neopisiv (VIDEO)


Tako se Bandić, koji se cijelo vrijeme svoje političke karijere u medijima pokušavao prikazati kao dobročinitelj i humanist koji se žrtvuje za malog čovjeka i koji za njih dela 365 dana u mjesecu te 365 sati u jednom danu, u samo jednom trenutku psihičkog puknuća, prosuo se, što bi rekli Kinezi, kao riža, i pokazao svoje pravo lice. Sreća je da je u obrušavanju na novinarku Mirjanu Hrgu kandidat za premijera Bandić potezao samo teške riječi, jer što bi se dogodilo da je urlikajući zagrebački gradonačelnik s poganih riječi prešao na fizička djela i premlatio RTL-ovu novinarku.

Podsjetimo, jedna od najvećih afera s kojom se gradonačelnik Zagreba Milan Bandić suočio u svojoj dosadašnjoj političkoj karijeri bila je ona iz 2008. godine, kada se dogodilo premlaćivanje Igora Rađenovića, tadašnjeg direktora Zagrebačkih cesta. Kako su tada izvještavali mediji, Rađenović je pretučen nakon što je pokušao zaustaviti kriminal u gradskoj tvrtki a poslije se, također u medijima, spekuliralo kako gradonačelnik štiti osumnjičenike u aferi Rađenović. Iako nije povezan s napadom na Rađenovića, mnogi su smatrali da je upravo Bandić, uz Slobodana Ljubičića Kikaša, glavni ‘junak’ u toj šokantnoj aferi premlaćivanja.

Imajući sve to u vidu Hrga je, nakon svega i dobro prošla. Jer Rađenović je pretučen nakon što je pokušao zaustaviti kriminal u gradskoj tvrtki, a Hrga je postala metom Bandićeva verbalnog divljaštva, nakon što je spomenula da u vrtićima nema toalet papira. A govorila je golu istinu, jer ne samo da u vrtićima nema toalet papira nego i u osnovnim školama diljem Zagreba, roditelji učenika donose toalet papir u škole. No, licemjer Bandić u izbornoj kampanji poručuje roditeljima diljem Hrvatske da sačuvaju račune za školske udžbenike, jer postane li on premijer, svim roditeljima će vratiti novac. Bolje bi mu bilo da taj novac utroši u kupovinu toalet papira za vrtiće i škole, nego da divljački nasrće na novinarku RTL-a, koja je, ponovimo to još jednom, u usporedbi sa svojedobno premlaćenim Igorom Rađenovićem dobro prošla.

Autor: I.Babić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.