Hrvoje Jelavic/PIXSELL

HORVATINČIĆ: Samo sam ja monstrum, a i Talijani rade pomorske nesreće

Autor: dnevno.hr

'Ističem činjenicu da sam više puta pokušavao na neki način ublažiti posljedice tog događaja, međutim to do sada nije dalo rezultata'

Završeno je ponovljeno suđenje, na sudu u Šibeniku, Tomislavu Horvatinčiću za pomorsku nesreću koja se dogodila u kolovozu 2011. u primoštenskom akvatoriju. Tada su u naletu Horvatinčićeva glisera smrtno stradali talijanski supružnici Salpietro. Presuda će biti u petak, 13. listopada.

”Još jednom želim izraziti sućut i žaljenje obitelji pokojnika za ono što se dogodilo. Ističem činjenicu da sam više puta pokušavao na neki način ublažiti posljedice tog događaja, međutim to do sada nije dalo rezultata” rekao je Horvatinčić te dodao kako još jednom poziva djecu Salpietro da se dogovore oko naknade štete.

”Samo sam ja monstrum, a i Talijani rade pomorske nesreće” zaključio je Horvatinčić, piše 24sata.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.