Hrvoje Jelavic/PIXSELL

HORVATINČIĆ NAKON PRESUDE: ‘Godinama nosim psihičke i zdravstvene tragove ove nesreće…’

Autor: dnevno.hr

Tomislav Horvatinčić na Općinskom sudu u Šibeniku oslobođen je optužbi za pomorsku nesreću u kojoj je život izgubilo dvoje Talijana

Na Općinskom sudu u Šibeniku Tomislav Horvatinčić danas je oslobođen na suđenju za pomorsku nesreću u kojoj su život izgubili supružnici Francisca i Marinelle Salpietro. Nakon presude Horvatinčić se ispred suda obratio medijima:

“Već sedmu godinu nosim psihičke i zdravstvene tragove od ove velike nesreće. Još jednom izražavam sućut i žaljenje i da pokušamo na bilo koji način ublažiti ovu tešku tragediju.

Rekao sam, bez obzira na ishod ove nesreće, već sada moji odvjetnici i sam pokušat ćemo dovesti za stol obitelj poginulih i da pokušamo ublažiti ovu nesreću, koliko se to da uopće ublažiti”, rekao je Horvatinčić za N1, odbivši duže odgovarati na pitanja.

”Vrijeme je za ozbiljna pitanja pa bih vas molio da se obratite mojim odvjetnicima”, dodao je kratko.

ŠOK U HRVATSKOJ: HORVATINČIĆ OSLOBOĐEN OPTUŽBE ZA SMRT DVOJE LJUDI!




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.