Podravina.hr

HOROR S KLAUNIMA SE ŠIRI PO HRVATSKOJ: Viđen i u Koprivnici?

Autor: dnevno.hr

Takozvani killer klaunovi, koji su se posljednjih dana pojavili u nekoliko gradova u Hrvatskoj.

Portal podravina piše da su u srijedu, u večernjim satima na Facebook profilu primili fotografiju jezivog klauna, za koju čitatelj tvrdi da je snimljena u Koprivnici. Koliko je slika vjerodostojna i je li zaista riječ o klaunu, procijenite sami. No kako god okrenemo, jedno znamo – ne bismo ga voljeli sresti.
Takozvani killer klaunovi, koji su se posljednjih dana pojavili u nekoliko gradova u Hrvatskoj, navodno su viđeni i u Koprivnici. Ovi strašni klaunovi haraju po SAD-u, Velikoj Britaniji i Sloveniji, a sada, čini se, i po Hrvatskoj.

 Riječ je o klaunovima koji iz nepoznatih razloga plaše i proganjaju ljude, a posebno djecu. Viđeni su u Osijeku, a Glas Slavonije piše da su dvojica su dječaka u dobi od 13 i 14 godina uspjela pobjeći osobi maskiranoj u klauna.

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.