Patrik Macek/PIXSELL

HNS-OVAC NAPAO JANICU: ‘Kostelić sjedi u klupi i glumi gljivu!’

Autor: dnevno.hr

"Koga briga za tjelesnu i zdravstvenu kulturu hrvatskih osnovnoškolaca!'', navodi.

Putem Facebooka je HNS-ov zastupnik Goran Beus Richembergh napao državnu tajnicu za sport Janicu Kostelić jer je, kako kaže, “šutke promatrala kako vladajući odbijaju amandmane HNS-a i HSU-a” oko gradnje osnovnih škola i sportskih dvorana.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

“Koga briga za tjelesnu i zdravstvenu kulturu hrvatskih osnovnoškolaca!

Vlada je odbila amandmane Kluba HNSa i HSUa na rebalans Državnog proračuna kojima se zahtijeva samo to da država poštuje preuzete obveze, odnosno sporazume koje je potpisala s općinama i gradovima o sufinanciranju izgradnje osnovnih škola i školskih sportskih dvorana. Vlada je naprasno prestala plaćati svoj dio obveza! Dakle, s najviše se razine poručuje da sklopljene ugovore i sporazume i preuzete obveze ne treba poštivati! Kakva sprdnja s pravnom državom. A državna tajnica za šport Janica Kostelić sjedi u klupi kao smokvin list te vladine politike i glumi gljivu”, napisao je Beus Richembergh.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.