HDZ optužuje MILANOVIĆA za prijetnje, brata, HZZO, DUUDI, PN Uskok i još mnogo toga

Autor: B. Biško

Ozbiljne optužbe dolaze iz HDZ-ovog stožera prema premijeru Milanoviću, hoće li institucije reagirati?

Priopćenjem za medije HDZ je optužio Zorana Milanovića za niz teških stvari, traže od institucija da sprovedu istrage o premijeru koji je po njima učinio mnogo kriminalnih radnji.

Koja se sve teška zlodjela premijeru Milanoviću stavljaju na teret pročitajte u priopćenju:

Zoran Milanović je najprije pokušao izazvati raskol u Mostu tajnim razgovorima pod okriljem noći, potom je putem posrednika ucjenjivao pripadnike nacionalnih manjina u namjeri da mu osiguraju novi mandat, a sada za svoj osobni račun pokušava trgovati mjestom predsjednika Sabora.

Zoran Milanović pod svaku cijenu i svim sredstvima pokušava zadržati vlast ne bi li spriječio istrage o brojnim nezakonitim radnjama u Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom, nerazjašnjenim isplatama novca u HZZO-u koje posljednjih dana otkrivaju nalazi državne revizije, zlouporabi policijskog USKOK-a, upletenosti svoga brata Krešimira u nezakonite radnje s državnim institucijama i brojnim drugim kriminalnim radnjama svoje Vlade.

Pozivamo DORH i USKOK da temeljem negativnih nalaza državne revizije provedu istragu o svim navedenim slučajevima i zaštite državnu imovinu koja je vlasništvo svih hrvatskih građana.

Autor:B. Biško
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.