Patrik Macek/PIXSELL

HDZ ne želi Ladislava Ilčića u Saboru, na listi će se umjesto njega naći potpredsjednik Hrasta

Autor: T. P.

Ilčić je naglasio da će podržati HDZ te da forma suradnje nije bitna, već je važno to da Hrast u Saboru dobije svojeg čovjeka.

HDZ i Hrast Ladislava Ilčića idu zajedno na izbore, no bez klasične predizborne koalicije. Naime, Hrast će podržati HDZ, a zauzvrat će dobiti sigurno mjesto za ulazak u Sabor. Ipak, Ladislav Ilčić neće ući u Sabor, već će se kandidirati potpredsjednik stranke, Hrvoje Zekanović, koji će dobiti prolaznu poziciju u IX. izbornoj jedinici, javlja Večernji list.

P=rema neslužbenim informacijama, HDZ je inzistirao na tome da predsjednik Hrasta odustane od kandidature. Također, na izbornim listama HDZ-a ime stranke Hrast nigdje neće stajati.

Ilčić je naglasio da će podržati HDZ te da forma suradnje nije bitna, već je važno to da Hrast u Saboru dobije svojeg čovjeka.

Na listi HDZ-a u VIII. izbornoj jedinici naći će se Carla Konta, također članica Hrasta.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.