Patrik Macek/PIXSELL

HDZ nastavlja razgovore s manjincima: Teme sadržaj sporazuma i njegova provedba

Autor: dnevno.hr

Predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovacu jučerašnjem Dnevniku HTV-a izjavio je kako žele podržati vladu desnog centra, ali svaku vladu koja bi vodila politiku desno od desnog centra - ne.

U četvrtak se nastavljaju razgovori HDZ-a s predstavnicima nacionalnih manjina, čiju načelnu potporu već imaju. Teme bi trebale biti sadržaj sporazuma i njegova provedba, ali i participacija u vlasti.

“Obavljen je prvi krug razgovra, a razgovaralo se i pojedinačno s predstavnicima manjina. Ne očekujem nikakvu buru i kontroverzije i sve će biti napravljeno u interesu svih koji sudjeluju u pregovorima”, kazao je Gordan Jandroković prije početka današnjih razgovora. Na pitanje da komentira stajalište HSS-a kazao je: “Samo mijena stalna jest.”

Predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovacu jučerašnjem Dnevniku HTV-a izjavio je kako žele podržati vladu desnog centra, ali svaku vladu koja bi vodila politiku desno od desnog centra – ne. “Bitno nam je da se dosljedno provodi ustavni zakon, zakon o službenoj uporabi jezika i pisma, zakon o obrazovanju, da se dosljedno provodi ono što je nama važno – pitanje regionalnog razvoja”, kazao je Pupovac.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.