Patrik Macek/PIXSELL

Havlevrijedan pothvat Mostovke: Mladima pomaže u pokretanju vlastitih tvrtki

Autor: dnevno.hr

Predavanja su otvorena za javnost, stoga svi zainteresirani mogu proširiti svoja znanja o prezentaciji usluga i proizvoda, učinkovitim marketinškim rješenjima i pozicioniranju na tržištu

Saborska zastupnica Mosta Ivana Ninčević-Lesandrić organizira četvrti Poduzetnički kamp u Solinu, jedan od najvećih poduzetničkih događaja u Hrvatskoj. Poduzetnički kamp projekt je Poduzetničkog Centra Solin, kojem je Ninčević-Lesandrić predsjednica. Zastupnica tako sa svojim timom i mnogim gostujućim stručnjacima ohrabruje mlade i poduzetnike početnike u ostvarenje poslovnih ideja i time potaknuti razvoj gospodarstva u cijelosti.

Manifestacija će se održati u razdoblju od 17. studenoga do 20. studenoga 2016. godine u Hotelu President u Solinu s početkom u 17 sati, a s ciljem promicanja poduzetništva i obrta te upoznavanja zainteresiranih s mogućnostima i prilika kojih u Hrvatskoj, suprotno uvriježenom mišljenju ne nedostaje.

Glavni pokrovitelji Poduzetničkog kampa su Ured Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Splitsko-dalmatinska županija i Grad Solin, što potvrđuje važnost ove inicijative. U prilog projektu dovoljno govori i činjenica da je jedan od gostujućih predavača renomirani poduzetnički stručnjak Scott L. Steward. Steward je magistar znanosti integriranih marketinških komunikacija i 19 puta nagrađivani trener poduzetničkih vještina koji posjeduje dugogodišnje iskustvo u implementaciji efikasnih marketinških programa i alata za pozicioniranje na postojećim i novim tržištima.

Predavanja su otvorena za javnost, stoga svi zainteresirani mogu proširiti svoja znanja o prezentaciji usluga i proizvoda, učinkovitim marketinškim rješenjima i pozicioniranju na tržištu.

Autor: dnevno.hr