Goran Stanzl/PIXSELL

HASANBEGOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE SAD-a: ‘To je falsificirano izvješće hrvatske prokazivačke  pseudoljevičarske scene’

Autor: Hina

"Jednako je nerelevantno kao i pseudoljevičarski agitprop i difamacijska kampanja protiv predsjednika Trumpa u SAD-u i izvan njega“, izjavio je Hasanbegović

Američko izvješće o vjerskim slobodama u svijetu za 2016., u kojemu se upozorava na veličanje Nezavisne države Hrvatske (NDH), umanjivanje ustaških zločina i protusrpske osjećaje u Hrvatskoj,  komentirao je u srijedu navečer za HRT Zlatko Hasanbegović, ocijenivši ga nerelevantnim falsificiranim izvješćem hrvatske pseudoljevičarske scene.

HRVATSKA JE OPET IZDANA! Izvještaj State Departmenta pisala je ‘Peta kolona’

U redovitom godišnjem izvješću State Departmenta o vjerskim slobodama u svijetu za 2016., uključujući i Hrvatsku, spomenuti su bivši ministar kulture Zlatko Hasanbegović te redatelj Jakov Sedlar kao osobe čiji su stavovi o ustaškom režimu izazivali posebne kritike židovskih i srpskih vjerskih zajednica te nevladinih organizacija.

“Riječ je o neutemeljenim besmislicama koje su zapravo falsificirano izvješće hrvatske nevladine, prokazivačke i preplaćene pseudoljevičarske scene, a koje je u nedostatku ozbiljne analitike nekritički preuzelo i dalje proslijedilo američko veleposlanstvo u Zagrebu iz vremena bivše predsjedničke administracije. Jednako je nerelevantno kao i pseudoljevičarski agitprop i difamacijska kampanja protiv predsjednika Trumpa u SAD-u i izvan njega“, izjavio je Hasanbegović.

SAD upozorava na veličanje ustaštva, protusrpske osjećaje, spominju Sedlara i Hasanbegovića




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.