Davor Puklavec/PIXSELL

HASANBEGOVIĆ: ‘Nova Vlada HDZ-a i Mosta formirat će se kroz vrlo kratko vrijeme jer nema nikakve alternative’

Autor: A.P.

"Kroz kratko vrijeme formirat će se nova vlada HDZ-a i Mosta, kao što sam rekao u poslijeizbornoj noći, jer ona nema nikakvu alternativu", izjavio je Hasanbegović uoči sjednice Vlade.

U srijedu je HDZ-ov tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović ustvrdio kako će se kroz kratko vrijeme formirati nova vlada HDZ-a i Mosta jer ona nema nikakvu alternativu.

 “Kroz kratko vrijeme formirat će se nova vlada HDZ-a i Mosta, kao što sam rekao u poslijeizbornoj noći, jer ona nema nikakvu alternativu”, izjavio je Hasanbegović uoči sjednice Vlade.

Tehnički ministar turizma Anton Kliman, na novinarsku tvrdnju kako se prema jutrošnjim izjavama može iščitati da čelnik Mosta Božo Petrov više ne inzistira na sedam uvjeta, rekao je da nije u toku s pregovorima jer se situacija mijenja iz časa u čas, no vjeruje da će se naći načina za sastavljanje saborske većine i vlade. “Razuma ima, volje ima i mislim da će to biti ‘ok'”, dodao je.

Autor: A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.