Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Hajdaš Dončić u obrani Milanovića: ‘Zoranu je dosta!’

Autor: T. P.

"Čovjeku je jednostavno dosta. Zoranu je dosta. Formalnopravno on je predsjednik kluba, ali klub koordiniramo Dragovan i ja", kaže Hajdaš Dončić.

Gost Novog dana na N1 televiziji bio je Siniša Hajdaš Dončić, koji se osvrnuo na činjenicu da se aktualni predsjednik SDP-a, Zoran Milanović, ujedno i predsjednik kluba zastupnika SDP-a, ne pojavljuje u Saboru.

Jadaš Dončić Milanovićevo nepojavljivanje u Saboru ne smatra ni štetom ni prijezirom:

“To nije nikakav prijezir, nego je bio dogovor da Dragovan i ja preuzmemo Klub, pa da se on ne miješa u svakodnevni rad Sabora, kako ne bi ispalo da prefereira nekoga od nas. Nakon izbora je priznao poraz, rekao da se neće više kandidirati, jer prema Statutu SDP-a predsjednik ne može dati ostavku. Novi predsjednik će preuzeti dužnost. Čovjek se povukao i neće smetati svojim prisustvom. U 12. mjesecu će se definitivno povući iz Sabora”, rekao je Hajdaš Dončić te dodao:

“Čovjeku je jednostavno dosta. Zoranu je dosta. Formalnopravno on je predsjednik kluba, ali klub koordiniramo Dragovan i ja. Ovo je najnormalnije tranzicijsko razdoblje i tu ne vidim nikakav problem”, rekao je Hajdaš Dončić koji se s Milanovićem, kaže, čuje gotovo svaki dan. Što će Milanović raditi nakon što se u prosincu posve povuče Sabora Hajdaš Dončić  nije želio ni natuknuti.

>>> Gdje je nestao Zoran Milanović? Navikava se na život bez zaštite i vožnju automobila

Autor: T. P.