Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Hajdaš Dončić: ‘Kolarić ne bi bila dobra kandidatkinja za predsjendicu SDP-a zbog ranijih ispada u javnosti’

Autor: dnevno.hr

"Vlada je bila dogovorena prije izbora, ovo je sve bio igrokaz da ispadne da se nisu baš sve dogovorili. Bit će formirana u rekordnom roku jer je unaprijed dogovorena", izjavio je za kraj Hajdaš Dončić.

Siniša Hajdaš Dončić kazao je za N1 da nema favorita za idućeg predsjednika ili predsjednicu stranke, i naglasio da ne žure s predviđanjima o tome tko će to biti.

U nastavku je otkrio  da se neće kandidirati za predsjednika. “Trebaju zacijeliti rane od gubitka izbora, treba pustiti neko vrijeme da prođe. Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija, tko će se kandidirati”, kazao je.

Napomenuo je da će SDP izabrati racionalno, ali da im je bitno i da iduće vodstvo probudi određenu emociju.

“Ne znam je li vrijeme da SDP vodi žena, rekao je Hajdaš Dončić i u nastavku otkrio da ne podržava kandidaturu Aleksandre Kolarić. “Ona definitivno ne bi bila dobra kandidatkinja zbog ranijih ispada u javnosti”, kaže Hajdaš Dončić.

“Vlada je bila dogovorena prije izbora, ovo je sve bio igrokaz da ispadne da se nisu baš sve dogovorili. Bit će formirana u rekordnom roku jer je unaprijed dogovorena”, izjavio je za kraj Hajdaš Dončić.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.