Petar Glebov/24sata

GRUB NASRTAJ SDP-ovaca NA KOLARIĆ: ‘Spodoba, smeće, kobila, glupača, smanjili joj terapiju?’

Autor: T. P.

Da je Facebook platforma na kojoj se riječi daleko manje biraju nego drugdje već smo se više puta imali prilike uvjeriti, a čime je to Kolarić najviše naljutila SDP-ovce podsjetite se i sami.

Žestok pristup Aleksandre Kolarić nakon izbora u jeku kojega zahtijeva da cijelo predsjedništvo SDP-a podnese ostavku, da se nju u stranku vrati za pet minuta te da se potom kandidira za predsjednicu SDP-a nije baš najbolje sjeo SDP-ovcima. Mnogi su je u komentarima na društvenim mrežama prozvali nazivljem iz čitavoga životinjskoga svijeta (“kravom”, “kozom”, “kobrom”, “kobilom”), a šutjela nije ni  predsjednica Savjeta za ljudska prava SDP-a u Istarskoj županiji, Snežana Andrejev Majcan. Dotična je Aleksandri Kolarić na svojem Facebook profilu posvetila nekoliko statusa nimalo pozitivnog predznaka.

Desk

capture1

Andrejev Majcan nije jedina SDP-ovka koja se bacila u sustavnu negativnu kampanju protiv Kolarić. Da je prati cijela svita SDP-ovaca na Facebooku primijetila je i sama Kolarić koja je na svojem Facebook profilu javno objavila screenshotove pod imenima i prezimenima autora statusa u kojima je brutalno osramoćena. Neki od komentara su sljedeći:

“Ona je stvorena da bude predsjednica zatvorenog odjela Vrapča.”

“Smeće od žene”

“Kobila”

“Glupača”

“Puši kravo bolesna.”

“Zašto ovoj netko ne začepi gubičetinu?”

“Prije bi na Trgu u ZGB harakiri napravila nego ostala u SDP-u u kojem bi bila ova spodoba”.

capture

Da je Facebook platforma na kojoj se riječi daleko manje biraju nego drugdje već smo se više puta imali prilike uvjeriti, a čime je to Kolarić najviše naljutila SDP-ovce podsjetite se i sami:

>>> Aleksandra Kolarić: ‘Očekujem da me u SDP vrate za pet minuta, a onda ću se kandidirati za predsjednicu stranke’

SDP Buzet ogradio se od govora mržnje SDP-ove Snežane Andrejev Majcan:

sdp

Autor: T. P.

VEZANE VIJESTI

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.