Patrik Macek/PIXSELL

Grmoji smiješno priopćenje Vlade, više vjeruje Todoriću!

Autor: dnevno.hr

Ja nisam previše pažnje davao optužbama Ivice Todorića o prijetnjama, mislio sam da su to sve dezinformacije, ali sad mi je cijela situacija sumnjiva, rekao je Grmoja

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja komentirao je za N1 Vladino priopćenje u kojem se navodi da je Martina Dalić dala da se pregledaju svi njezini e-mailovi te je tako utvrđeno da prijetnji Ivici Todoriću nije bilo.

“Meni je priopćenje smiješno, ne znam koje sve račune je ministrica Dalić dala i na koji način je to Vlada utvrdila. Ja nisam previše pažnje davao optužbama Ivice Todorića o prijetnjama, mislio sam da su to sve dezinformacije, ali sad mi je cijela situacija sumnjiva. Ne znam zašto je Vlada reagirala na ovako smiješan način. Čak malo više vjerujem Todoriću iako mu većinu toga ne vjerujem. Više sam se fokusirao na istupe ministra Marića, ne želi demantirati da je išao kod Todorića, bježi od novinara. Sad nakon priopćenja ne znam mogu li vjerovati ministrici Dalić”, kazao je Grmoja za N1.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.