Patrik Macek/PIXSELL

Grmoja zaratio s Hanžekovićem: Razočaran sam, u Jutarnjem samo četiri stranice o Mostu

Autor: I.G.

"Ja sam se danas razočarao da je u Jutarnjem listu Mostu posvećeno samo četiri stranice negativnih tekstova, ali se nisam razočarao nivoom manipulacije u naslovima", rekao je Grmoja.

Mostovac Nikola Grmoja dotaknuo se u Saboru svoje jučerašnje rasprave, kad je o HRT-u rekao da će Most, zbog toga što inzistiraju da se novac koji dobivaju razna odvjetnička društva i javni bilježnici, poglavito Marijan Hanžeković, biti izloženi udarima, prenosi N1.
“Ja sam se danas razočarao da je u Jutarnjem listu Mostu posvećeno samo četiri stranice negativnih tekstova, ali se nisam razočarao nivoom manipulacije u naslovima”, rekao je Grmoja.

“Tako imamo naslov kako je Panenićev direktor Čović izgubio milijune. Čović nije Panenićev direktor, nego je on direktor iz kvote HNS-a, koji je od Hrvatskog nogometnog saveza naručio robu od devet milijuna kuna. U tekstu se lijepo prenosi transkript razgovora, u kojemu stoji da je Čović dobio suglasnost ministra Vrdoljaka, a u naslovu vidimo da je Panenićev čovjek”, rekao je Grmoja, dodavši da mu je žao što se Most nije odlučio za taktiku spaljene zemlje i nije iz poduzeća otpustio ljude koje je tamo doveo HNS, a postavio ljude iz kvote Mosta ili HDZ-a, ali za to nije bilo dogovora.

Podsjetimo, Nikola Grmoja u SAboru je tijekom rasprave o RTV pristojbi kazao da prijedlog o HRT-u nije usmjeren protiv svih odvjetnika, nego onih koji su “izgradili svoja carstva, pogotovo medijska”, prozivajući vlasnika jednog takvog carstva, koji ujedno utjeruje ovrhe za HRT: “Posebno je jasno odakle dolaze udari na Most, dolaze pogotovo iz HANZA medije”. Komentirajući Grmojinu izjavu Hanžeković je kazao kako “ne vodi uređivačku politiku, da je on samo vlasnik medija u kojima novinari slobodno pišu o onome što misle da je relevantno”.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.