Ivo Cagalj/PIXSEL

Grmoja tvrdi: ‘Znao sam, HNS već mjesecima pregovara s HDZ-om’

Autor: dnevno.hr

Grmoja je podsjetio i da je HNS pokrenuo opoziv Marića

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja izjavio je za HRT da je bilo očito da HNS već mjesecima pregovara s HDZ-om.

“Znamo svi za odnose Ivana Vrdoljaka i zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića oko Prvog plinarskog društva, a znao sam i da je kod izglasavanja Vlade dobar dio Predsjedništva HDZ-a bio za suradnju s HNS-om a ne Mostom”, kazao je Grmoja. Dodao je da HDZ pristaje na sve dok se pregovara, a da zatim počinju problemi.

“Mi smo uvijek inzistirali na provođenju programa, no ubrzo sam shvatio kako premijer shvaća Hrvatsku i što treba raditi. Bili smo korektan partner, upozoravali na ono što se događa, željeli smo da vlada opstane”, rekao je.

Naveo je i da se premijer sada odriče ministra obrazovanja Pave Barišića i predaje HNS-u Ministarstvo obrazovanja, a da je Mostu zamjerio što nisu mogli prijeći preko slučaja ministra financija Zdravka Marića.

Grmoja je podsjetio i da je HNS pokrenuo opoziv Marića. “To je jedno veliko licemjerje”, zaključio je. Smatra da su zastupnicima u Saboru važniji njihovi interesi od interesa Hrvatske. Ipak, želi da ova vlada uspije, jer voli Hrvatsku, a nadasve zbog građana Hrvatske.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.