Ivo Cagalj/PIXSELL

GRMOJA STAO U OBRANU ŠEFA: ‘Mnogi kriminalci i interesne skupine su o Petrova polomili zube, a on je sačuvao obraz i poštenje’

Autor: A.P.

- Petrov je lopina i varalica jer je prekršio javnobilježnički ugovor tako što ni Karamarku ni Milanoviću nije predao vlast nego je upornim inzistiranjem natjerao HDZ da pristane na nestranačkog kandidata kojeg nisu mogli kontrolirat pa su ga na kraju zajednički srušili - ironično je komentirao Grmoja.

Putem Facebooka je Mostov Nikola Grmoja iz Mosta čelnika stranke Božu Petrova ironično nazvao lopinom, varalicom, izdajicom i ostalim “epitetima” kojima ga nazivaju njegovi kritičari.

– Petrov je lopina i varalica jer je prekršio javnobilježnički ugovor tako što ni Karamarku ni Milanoviću nije predao vlast nego je upornim inzistiranjem natjerao HDZ da pristane na nestranačkog kandidata kojeg nisu mogli kontrolirat pa su ga na kraju zajednički srušili – ironično je komentirao Grmoja.

– On je lopina i izdajica jer im zajedno s Oreškovićem nije dopustio prodaju nacionalnih interesa za forinte. Petrov je nedosljedan jer je bio “u koaliciji” s HDZ-om i jer im je predao svu vlast zbog čega je Karamarko bijesnio da je s Petrovom nemoguće surađivati – također je napisao Grmoja, zaključujući da je to “logika dijela novinara, medija, analitičara i komentatora koji su u proteklih 8 mjeseci svim silama nastojaliocrniti rijetko poštenog čovjeka koji je žrtvovao miran obiteljski život i kako bi prvo nabolje mijenjao svoj rodni grad, a nakon toga i Hrvatsku”.

– Mnogi kriminalci i interesne skupine su o Petrova polomili zube, a on je sačuvao obraz i poštenje. I to mu nikada neće oduzeti koliko god riječi izgovorili i tekstova natipkali – poručio je Grmoja.

Autor: A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.