Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Grmoja se hvali: ‘Svi nas zovu, tko ne bi htio imati Most? Na ovim izborima imat ćemo još bolji rezultat’

Autor: A.P.

Upitan hoće li se Mostu pridružiti Tihomir Orešković, odgovorio je: "Gospodin Petrov je rekao da bi ga volio vidjeti s nama. Više nije pitanje koga će HDZ ili SDP provoditi za ruke i većinu, pitanje je želi li itko s Mostom sada, vidjeli su da smo mi pri svojim principima".

Nikola Grmoja rekao je za N1 da Most neće ulaziti ni u kakve predizborne koalicije te da očekuju bolji rezultat nego na prošlim izborima.

“Pozivam i Vrdoljakov HNS nek se ohrabre i sami izađu na izbore pa da vidimo. Mi idemo samostalno, okupit ćemo nezavisne liste na svojoj platformi, uvjereni smo u bolji rezultat”, rekao je Grmoja.

Osim toga, upitan hoće li se Mostu pridružiti Tihomir Orešković, odgovorio je: “Gospodin Petrov je rekao da bi ga volio vidjeti s nama. Više nije pitanje koga će HDZ ili SDP provoditi za ruke i većinu, pitanje je želi li itko s Mostom sada, vidjeli su da smo mi pri svojim principima”.

“Ne da će Most biti odlučujući nego ćemo imati bolji rezultat. Zovu nas svi, tko ne bi htio imati Most, i mali i veliki, svima je jasno da to neće ići, nema potrebe da nas zovu”, zaključio je.

Autor: A.P.

ZADNJE VIJESTI