Patrik Macek/PIXSELL

Grmoja prozvao Vrdoljaka: ‘Nazovi V radi neplaćanja poreza’

Autor: T. P.

"Pitam se kako je moguće da je i iz toga slučaja gospodin Vrdoljak izašao neokrznut, a svi drugi akteri zaradili su optužnice USKOK-a", sumnjičav je Grmoja

Mostov glasnogovornik Nikola Grmoja na Facebooku je prozvao HNS-ova Ivana Vrdoljaka. Njegov status prenosimo u cijelosti:

– „Nazovi V radi neplaćanja poreza“, bio bi hitchkokovski sukus slučaja u kojem gospodin Ivan Vrdoljak, danas veliki borac protiv korupcije kod teško kazneno optužene SDP-ovke Nade Čavlović Smiljanec telefonski sređuje da njemu bliski osječki poduzetnik Željko Biloš ne mora platiti ogromni porezni dug. Poznato je da HNS baš i nije utemeljen na poštenju i konzistentnosti zastupanja stavova, ali ipak bi trebali znati da se mi sjećamo svega toga i danas kada se gospodin Vrdoljak navodno silno zalaže za porezni USKOK. Radilo se o svoti od čak 9 i pol milijuna kuna koje je Biloš dugovao Poreznoj upravi, a Vrdoljak je kod tadašnje šefice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec dogovarao da se pričeka s naplatom. Pitam se kako je moguće da je i iz toga slučaja gospodin Vrdoljak izašao neokrznut, a svi drugi akteri zaradili su optužnice USKOK-a – napisao je Grmoja, a čitav status dočarao je i grafikom:

15111095_1801532133467595_1831104480016132159_o

Autor: T. P.