Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Grmoja o suradnji SDP-a i HSS-a: Vađenje Jambe iz naftalina nastavak je tragične politike koja je ovu zemlju koštala budućnosti’

Autor: dnevno.hr

." Njegov jedini zadatak bit će pljuvanje po Mostu i Boži Petrovu kojem Milanović ne može oprostit jer je osujetio njegove namjere da raskoli Most podzemnim igrama", napisao je Jambo.

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja u srijedu se na Facebooku osvrnuo na suradnju SDP-a i HSS-a te kazao da su Milanović i Beljak na scenu su vratili čovjeka koji je poharao gradsku blagajnu Metkovića i protiv kojeg se trenutno vode čak tri sudska procesa.

NJegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Gospoda Milanović i Beljak na scenu su vratili čovjeka koji je poharao gradsku blagajnu Metkovića i protiv kojeg se trenutno vode čak tri sudska procesa. Vađenje iz naftalina Stipe Gabrića Jambe nastavak je tragične politike koja je ovu zemlju koštala budućnosti.

U nadolazećem razdoblju očekujem enormno puno medijskog prostora za Jambino udaranje po Mostu za što će biti nagrađen saborskim mandatom, a on se nada i nekim visokim mjestom u Ministarstvu poljoprivrede. Njegov jedini zadatak bit će pljuvanje po Mostu i Boži Petrovu kojem Milanović ne može oprostit jer je osujetio njegove namjere da raskoli Most podzemnim igrama.

Zaboravljaju svi oni koliko je Most tvrd orah. Ako se gospoda ne sjećaju neuspješnog lomljenja Mosta, neka se informiraju kako su nas Karamarko i Jambin prijatelj Bandić pokušali presložiti i izbaciti iz igre. Svi znamo kako je to završilo.”

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI