Davor Puklavec/PIXSELL

GRMOJA IZNENADIO: Ispričat će se i, ako treba, raditi jednu JAKO neugodnu stvar, ali…

Autor: dnevno.hr

Na kraju je ponovio da pruža još jednom ruku HDZ-u da podrže osnivanje novog istražnog povjerenstva oko Agrokora

Tijekom rasprave u četvrtak ujutro na sjednici Sabora, došlo je do incidenta između Nikole Grmoje i Gordana Jandrokovića, gdje je Mostov zastupnik zaprijetio Jandrokoviću da mu više neće dozvoliti da ga omalovažava, a reagirao je Klub zastupnika HDZ-a na iznendanoj konferenciji tražeći Grmojinu ispriku.

“Iako smatram da nisam prijetio predsjedniku Sabora učiniti ću nešto što niste očekivali i ispričati se predsjedniku Sabora. Spreman sam i klečati na kukuruzu ako treba, ali imam i par uvjeta prije nego što to učinim”, poručio je Grmoja.

“Pozivam premijera Plenkovića da se ispriča zbog svih dosadašnjih afera te Branka Bačića što je nosio torbe u aferi Fimi medija, Šeksa koji mi je rekao da ću osjetiti gorke trenutke. Upravo je Šeks omogućio da nastane ovakav Agrokor”, nastavio je Grmoja.

“Pozivam ih da se ispričaju zbog ministra Zdravka Marića koji je Todorićev čovjek. Pozivam ih da se ispričaju i za Kujunžića, koji je isto tako bio Todorićev projekt”, poručio je Grmoja.

Ovo su samo neke od stvari za koje je Grmoja prozvao HDZ.

Na kraju je ponovio da pruža još jednom ruku HDZ-u da podrže osnivanje novog istražnog povjerenstva oko Agrokora, ako su za to da se dozna istina, kaže Grmoja, piše dnevnik.hr.

 




IZNENADNA KONFERENCIJA: ‘Grmoja je počinio kazneno djelo prijetnje, tražimo ispriku za Jandrokovića!’

NOVI SABORSKI OKRŠAJ: Grmoja prijetio Jandrokoviću, Pupovac pozivao na red!




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.