‘Gradska skupština Grada Zagreba u noćnim satima donijela odluku o besplatnim priključcima za vodu za 25 tisuća građana’

Autor: Dnevno.hr

Milan Bandić i Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti očito računaju da će korištenjem sredstava iz gradskog proračuna osigurati najmanje isto toliko glasova na predstojećim parlamentarnim izborima, smatraju u HKS-u.

Gradska organizacija Hrvatske konzervativne stranke Grada Zagreba odluku Gradske skupštine o besplatnim priključcima na vodu za 25.000 građana nazvala je predizbornom manipulacijom Milana Bandića.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:
Zagrebački gradonačelnik i “kandidat za premijera” Milan Bandić u predizbornoj kampanji i kupovanju glasova nadmašuje samoga sebe. Naravno, ponovno na račun građana Grada Zagreba. Ovoga puta Bandić ulaže u kampanju 42 milijuna kuna da bi osigurao besplatne priključke na vodu za 25.000 građana koji su do sada ilegalno priključeni te time kršili zakon gradeći objekte bez potrebnih dozvola. Gradska skupština odluku o priključcima uvrstila je na dnevni red po hitnom postupku a istu je usvojila u kasnim noćnim satima. Opravdana je tobožnjom željom da se u uvjetima krize pomogne ilegalcima, ali i da se poveća broj regularno priključenih objekata i osigura priljev novih korisnika vodnih usluga.

Milan Bandić i Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti očito računaju da će korištenjem sredstava iz gradskog proračuna osigurati najmanje isto toliko glasova na predstojećim parlamentarnim izborima. Sve to na kraju će platiti Zagrepčani koji su se držali zakona i uredno plaćali svoje obveze pri kupnji ili gradnji svojih stambenih objekata, uključujući i
skupi priključak na vodu.

Najnovija mjera Milana Bandića s “besplatnim” priključcima na vodu razotkriva ovu čistu predizbornu manipulaciju kao i njegovo dosadašnje vladanje i upravljanje Gradom Zagrebom po starom socijalističko-komunističkom modelu „oduzmi jednima, da bi dao drugima“.

Nakon ovoga, pitamo se isplati li se išta pošteno raditi u Gradu Zagrebu? S ovakvim gradonačelnikom, kako vidimo, sigurno ne. Očito je da Bandić korištenjem sredstava svih gradskih poreznih obveznika pokušava pridobiti političke bodove na izborima i time ne vara samo birače, nego i očito krši odredbe Zakona o financiranju političkih aktivnosti izborne promidžbe.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.