HDZ

Gradonačelnik Splita ima zloćudni tumor koji se proširio na mozak

Autor: dnevno.hr

Ivo Jurić, ravnatelj splitskog KBC-a, održao je konferenciju za novinare, na kojoj je izvijestio o zdravstvenom stanju Andre Krstulovića Opare, splitskog gradonačelnika.

“Radi se o zloćudnom tumoru koji se proširio na mozak. Jučer smo dobili definitivnu dijagnostičku potvrdu i započeli s liječenjem. On se osjeća dobro, stabilno je. Njegova prognoza ovisi o tome kakav je tip tumora i kako će reagirati na terapiju. U svoje ime i u ime djelatnika, ako i svih građana Splita, želim mu brz oporavak i uspješno liječenje”, izjavio je ravnatelj bolnice.

“Radi se o zloćudnom tumoru kože i sluznica koji se proširio na mozak. Znamo koji je tip, ali sad ne bih elaborirao. Mislim da sam dovoljno rekao. Radi se o kemoterapiji i zračenju. Danas će biti definitivna analiza tog tumora. Ima raznih vrsta tumora, mora se vidjeti što je točno kako bi se nastavila ciljana terapija”, nastavio je Jurić.

Upitan hoće li se gradonačelnik nastaviti liječiti u Splitu, ravnatelj bolnice rekao je kako to ovisi o stručnom povjerenstvu i Oparinoj obitelji.

“Ne mogu vam to još reći, ovisi o mogućnostima i onome kako odluči struka”, zaključio je Jurić.

Gradonačelniku su brojni ljudi iz cijele Hrvatske poslali brzojave s kojima mu žele brz i uspješan oporavak.

KK Split je na svojoj Facebook stranici također napisao kako svi iz kluba žele što brži oporavak svojem gradonačelniku.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.