Boris Scitar PIXSELL

Grabar-Kitarović posjetila djevojčicu čiji je otac završio u pritvoru zbog prijetnji

Autor: dnevno.hr

'Jedino mi je žao što se nije predstavio kad je zvao', rekla je predsjednica

Hrvatska predsjednica Grabar-Kitarović je u poslijepodnevnim satima osobno je posjetila oboljelu djevojčici Vanesu, čiji je otac Dragan Dolenc završio u zatvoru zbog prijetnji, te joj je donijela poklon, piše Jutarnji list. S Pantovčaka su rekli kako imaju informacije o slučaju od kolovoza 2017. i kako su učinili sve što je u njihovoj moći da pomognu obitelji.

“S obzirom da se radi o maloljetnici, ne mogu govoriti o zdravstvenom stanju Vanese, ali mogu potvrditi da je tim njezinih liječnika promptno reagirao i da rade sve u svojoj moći. Tijekom sutrašnjeg dana roditelji će dobiti novi plan liječenja djevojčice i na kraju će oni odlučiti”, izjavila je hrvatska predsjednica poručivši kako želi najbolje njezinim roditeljima.

Grabar-Kitarović se zadržala u posjetu 14-godišnjoj Vanesi oko 35 minuta, piše Jutarnji list.

 “DORH je pokrenuo postupak protiv njega u koji se ja ne smijem i ne želim miješati. Ali mogu razumjeti njegovu bol. Jedino mi je žao što se nije predstavio kad je zvao, tek smo kasnije saznali o kome se radi. Da se u startu predstavio, odmah bi se drugačije reagiralo,” komentirala je Grabar-Kitarović nastalu situaciju.

 

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.