Patrik Macek/PIXSELL

Grabar-Kitarović još razmatra opciju da odbije Blažekovića

Autor: Dnevno.hr

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović iz Banskih dvora još nije zaprimila odluku o imenovanju, a odluku treba potpisati, uz supotpis premijera Andreja Plenkovića

Najava imenovanja Borisa Blažekovića za generalnog konzula u New Yorku izazvala je pravu buru reakcija, naime mogući konzul nema završen fakultet.

Boris Blažeković, HNS-ovac koji je i ranije imao ambicije vezane uz diplomaciju, čini se neće tako lako doći na spomenutu poziciju.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović iz Banskih dvora još nije zaprimila odluku o imenovanju, a odluku treba potpisati, uz supotpis premijera Andreja Plenkovića, doznaje Direktno. 

Boris Blažeković pisao je na društvenim mrežama o HDZ-u, premijeru RH i  predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu, a sve kritike je naknadno obrisao.

Odluka, nije konačna i nije donesena, a kako sada stvari stoje, hrvatska predsjednica razmišlja i o tome da uskrati svoj potpis na ovo imenovanje, piše portal Direktno.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.