Luka Stanzl/PIXSELL

Glavašević progovorio o izbacivanju Kolarićke iz SDP-a!

Autor: M.B.

''Na Glavnom odboru bilo je nekoliko točaka koje su predložene za uvrštavanje na dnevni red za raspravu na odboru'', kazao je Glavašević.

Bojan Glavašević, član SDP-ova Glavnog odbora, gostujući u Novom danu komentirao je izbacivanje i mogući povratak Aleksandre Kolarić u SDP.

Zašto SDP nije dozvolio povratak Aleksandre Kolarić u stranku?

Ne znam odgovor na to pitanje. Na Glavnom odboru bilo je nekoliko točaka koje su predložene za uvrštavanje na dnevni red za raspravu na odboru. Na kraju je Glavni odbor ipak glasovao da se taj prijedlog ne uvrsti. Ja sam bio suzdržan u tom glasovanju. Moj razlog je bio jedan što smatram da nije bilo primjereno spojiti različite točke, za koje je bilo stavljeno zajedničko glasanje. Trebalo ih je odvojiti i zato sam bio suzdržan.

Zašto je netko odlučio spriječiti povratak Aleksandre Kolarić u SDP?

Ne znam da je netko to htio učiniti, njezin zahtjev naprosto nije bio na dnevnm redu. Nemam ništa protiv da ona podnese zahtjev i da se vrati u stranku.

Je li izbačena iz stranke zbog verbalnog delikta?

Ja nisam sudjelovao u radu stranke onda. Da se mene tada pitalo, ja ne bih glasovao za njezino izbacivnje u tom trenutku.




Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.