Marko Mrkonjic/PIXSELL

Glavaš razgovara s HDZ-om o lokalnim izborima

Autor: dnevno.hr

Kakva se točno suradnja između HDZ-a i HDSSB-a na lokalnoj razini planira, nije konkretizirano jer navodno “još nije bilo govora o detaljima”

Branimir Glavaš u kontaktu je s vrhom HDZ-a zbog suradnje za predstojeće lokalne izbore, a razgovori su započeli prije  javnog raskola u HDSSB-u, piše Večernji list. 

Glavaš komunicira pri tome “s jednim od najbližih suradnika” Andreja Plenkovića, predsjednika HDZ-a. Ističu, pak, kako nije riječ o Vladimiru Šeksu te da je on – zaobiđen. Iako izravno ne sudjeluje u toj komunikaciji, u sve je upućen i Plenković.

Kakva se točno suradnja između HDZ-a i HDSSB-a na lokalnoj razini planira, nije konkretizirano jer navodno “još nije bilo govora o detaljima”. Glavašu, koji je prije 11godina burno napustio HDZ i osnovao HDSSB, novo je vodstvo vladajuće stranke prihvatljivo. Plenkoviću želi ponuditi pomlađeni HDSSB, s ljudima koji iza sebe nemaju nikakvih repova, što prati i politiku koju Plenković provodi u HDZ-u.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.