Nel Pavletic/PIXSELL

Glavak u Bujici ‘oprala’ Milanovića: ‘Znamo da je netolerantan, bahat i bezobrazan, a ima i ozbiljnih problema sa ženama’

Autor: dnevno.hr

"Milanović je stalno govorio da je umoran, ja mu zato preporučam neka se odmori", zaključila je Glavak.

Glasnogovornica Vlade i kandidatkinja HDZ-a za Hrvatski sabor u 3. izbornoj jedinici Sunčana Glavak u ponedjeljak se u Bujici osvrnula na uvrede koje je šef SDP-a izrekao na račun majke Andreja Plenkovića: “To je ispod svakog nivoa, znamo da je netolerantan, bahat i bezobrazan, a sada vidimo da mu baš ništa nije sveto. Svoju agresivnost naročito demonstrira spram žena, već sam rekla da on nije nikakav frajer!”

Sunčana Glavak komentirala je i Milanovićeve riječi iz TV debate, prema kojim je “već umoran od svega”: “Ako je stvarno umoran, neka se makne i odmori, neka prestane svojim ponašanjem umarati sve oko sebe”, kazala je Glavak i podržala dr.Zlatka Hasanbegovića: “Ako ga novi mandatar Andrej Plenković predloži za ministra kulture, dići ću u Saboru ruku za njega!”

Na početku emisije Glavak je komentirala Milanovićevu retoriku zadnjih dana: “Željela bih da svi koji se nalaze na političkoj sceni Republike Hrvatske imaju jednu pristojnu dimenziju razgovora i da znaju gdje je ljestvica koja se ne smije rušiti. Ne možemo se ugledati na naše kolege iz drugih parlamenata pa reći da su se oni potukli, a mi još nismo.” Nadodala je kako kod SDP-a postoji politika odbijanja i neslušanja, što je neprihvatljivo, za razliku od HDZ-a koji je uključiv i cijeni različitosti te poštuje

 Bruna Esih također se osvrnula naMilanovićev napad na majku Andreja Plenkovića: “Kod Milanovića nikada nije u pitanju ideologija, on je čovjek koji je isključivo fokusiran na vlast i u toj želji za povratkom na vlast, on ne preže ni pred čime. To što je rekao je drsko, bezobrazno i neljudski. Milanović je pri tome zaboravio da se radi o gospođi koja je u više navrata dobila pirznanja i odlikovanja za svoje zasluge u stvaranju RH. No i to je njemu strano, jer on nema nikakvih zasluga!”

Glavak je komentirala odlazak mladih iz Republike Hrvatske i kazala da je iz naše zemlje  otišlo na stotine tisuća ljudi dok je Milanović bio premijer.

Glavak u Bujici nije propustila spomenuti niti slučaj bivše HNS-ove ministrice kulture Andreje Zlatar – Violić i trošenja gotovo deset tisuća eura na reprezentaciju, što je “isto novac koji bi dobro došao vukovarskom festivalu.” “SDP je zakonskim izmjenama radila na urušavanju medijske i kulturne scene. Ministar Hasanbegović je to nastojao popraviti, a napali su ga oni kojima je s razlogom ukinuo financiranje”, smatra Glavak.

Na kraju emisije Glavak je poručila da će HDZ imati visok broj mandata. “Imamo dobrog lidera koji nas zaslužuje voditi u Europi. S druge strane, nudi se čovjek koji zagovara politiku izolacionizma. Milanović je stalno govorio da je umoran, ja mu zato preporučam neka se odmori”, zaključila je.

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.