Slavko Midzor/PIXSELL

Gdje je nestao Zoran Milanović? Navikava se na život bez zaštite i vožnju automobila

Autor: T. P.

Osim mjesta koje je izgubio, ovih je dana izgubio i pravo policijske zaštite koju je imao kao štićena osoba. Osim toga, izgubio je i pravo na službenog vozača.

Bivši predsjednik SDP-a  Zoran Milanović koji je cijelu svoju karijeru gradio na podjeli društva i konfliktima sada se povukao iz javnog društvenog i aktivnog političkog života.

‘Mi smo ljevica. Borili smo se za malog čovjeka. To zadržite. Ostanite narodna stranka. Nastavite graditi ovu kuću koju smo zajedno gradili. Odgovornost da stvari mijenjate na bolje neka bude vaš cilj”, riječi su iz njegova oproštajnog govora na zadnjoj sjednici Glavnog odbora na kojoj je sudjelovao nakon što je izgubio izbore. Ne sudjeluje ni u unutarstranačkoj kampanji SDP-a.

O njegovu budućem poslovnom angažmanu još se nagađa, no činjenica je da su se stvari u njegovu životu drastično promijenile. Osim mjesta koje je izgubio, ovih je dana izgubio i pravo policijske zaštite koju je imao kao štićena osoba. Osim toga, izgubio je i pravo na službenog vozača pa se voziti mora sam. Zbog toga je i kupio osobni automobil. Koliko će se teško Milanoviću biti spustiti na svakodnevicu osjetno nižih privilegija, onih svojstvenih malom čovjeku kakvim se Milanović nikada nije smatrao, ostaje pričekati.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.