Boris Scitar/PIXSELL

FRLJIĆ ‘PLAŠI’: ‘Jednom dijelu HDZ-a očito postaje jasno kakvo su ČUDOVIŠTE stvorili’

Autor: dnevno.hr

Gost Novog dana, N1 televizije, bio je kontroverzni kazališni redatelj Oliver Frljić. Tom prilikom komentirao je posjet Kolinde Grabar Kitarović Bosni i Hercegovini te rad ministrice Obuljen Koržinek te Željke Markić.

Osvrnuo se na to da je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas je započela svoj trodnevni posjet BiH. Još nedavno su je tamo zvali “kraljicom Balkana”, a danas bi je mogli dočekati prosvjedi.

“Predsjednici je jako teško pala ta titula jer očito Balkan u njezinoj imaginaciji predstavlja isključivo nešto negativno. Da je podsjetim da je Balkan kolijevka zapadnoeuropske civilizacije, ako je slučajno zaboravila.

Mislim da nikad nije bila iskrena o politici prema BiH, zastupala je interese jednog naroda. Vidio sam plan posjeta, da ide i u Novu Bilu. Ja sam od tamo, rođen sam u Travniku, mogu joj reći da su Ahmići četiri, pet kilometara udaljeni pa bi mogla svratiti i tamo.”

Komentirao je i rad ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek?.

“Bio sam nemalo iznenađen onime što je rekla jučer u Otvorenom i oponirala Željki Markić i svemu ono čemu je Željka Markić promotorica – da kultura i umjetnost moraju biti autonomno područje. Jednom dijelu HDZ-a očito postaje jasno kakvo su čudovište stvorili i da će ono, kad pojede druge, doći i po njih”, rekao je Frljić za N1.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.