Fra Mario Knezović

FRA MARIO KNEZOVIĆ: Ministri koji nisu dopustili ideološko preodgajanje nacije su za lijeve komentatore nitko i ništa

Autor: Dnevno.hr

''Cijenim one koji se slijepo ne svrstavaju uz većinu i besprigovorno podržavaju vođu'', napisao je Knezović.

Fra Mario Knezović na Facebooku je komentirao analizu Jutarnjeg lista u kojoj navode imena ministara i sve što su napravili kao ministri.

Njegov komentar na Facebooku prenosimo u cijelosti:

“Hasanbegović je nula od ministra! Tako bi se dalo zaključiti čitajući analizu Jutarnjega lista. Naime, uz imena svakoga od ministara stoji što je učinio kao ministar pozitivna, a što negativna. Jedino uz ime Hasanbegovića stoji da nije učinio ništa, ama baš ništa pozitivnoga. U tjedniku Globus, ista je to politika, čitamo naslov “loš, gori, Šustar”. Što nam to govori o društvu i nekim medijima? Stvar je jasna. Ministri koji nisu dopustili ideološko preodgajanje nacije su za lijeve komentatore nitko i ništa. Ovo je znak da su našem društvu upravo potrebni ministri kalibra Hasanbegović i Šustar kako bi se scena riješila medijskih nasilnika koji žele kreirati javnu svijest. Hoće li to znati učiniti Plenković pitanje je? Plenković je u mnogo čemu nepoznat javnosti. Ima mu se što prigovoriti o stavovima koji nisu uvijek bili uz vrijednosti koje želi propagirati stranka kojoj će biti na čelu. No, ja mu imam jednu pohvalu izreći. Naime, prije tri mjeseca je jedini on na Saboru HDZ-a digao glas protiv Karamarka.

Cijenim one koji se slijepo ne svrstavaju uz većinu i besprigovorno podržavaju vođu. To treba vrednovati. Istupio je iz klimajuće mase i rekao svoj stav. Kapa dolje. Nego, ako je Plenkovića, to je očito, mainstream doveo na čelo HDZ-a neka on sad ne dopusti da i izborne liste stvara ta ista kuhinja. A što reći o Beljakovom HSS-u? Prvo da se tzv. “narodna koalicija” ne može kititi time da među svojima ima i predstavnike desne opcije. Desna opcija ne može biti Beljak koji Tita smatra pozitivnom osobom. Prethodnik Hrg je rekao da zbog ideološkolih razlika ne može s SDP-om. To je legitiman stav. Ne znam što će biti s Marijanom Petir? Ona šuti zbog ljubavi prema HSS-u ili zbog toga što joj je neugodno jer je, kako mnogi tvrde, ona Beljaka instalirala. Stanje je komplicirano osim za one kojima je važnije imati mir u srcu od imati mjesto u vladi”, stoji u objavi na Facebooku.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.