dnevno.hr

(FOTO) Supetrani plaćaju skrivenu intimnu vezu svoje gradonačelnice Ivane Marković i Arsena Bauka?

Autor: dnevno.hr

Oni koji znaju financijsku situaciju u Supetru ogorčeni su ovim informacijama, jer je Ivana Marković u zadnje dvije godine jako mnogo vremena provela na službenim putovanjima

Neki su posumnjali kako je naša ranije objavljena vijest o intimnoj vezi između supetarske gradonačelnice Ivane Marković i bivšega SDP-ovoga ministra uprave Arsena Bauka istinita, ali nekoliko najnovijih detalja ukazuje kako idila i dalje traje.

Čini se i na račun supetarskih poreznih obveznika?! Naime, uspjeli smo dobiti dvije fotografije snimljene prošloga ljeta koje ovaj par (koji još uvijek skriva svoju vezu) pokazuju na jednom od mnogih skrivenih bračkih plaža. Jedina osoba kojoj su, prema priči nekih bliskih prijatelja, povjerili svoj odnos jest Ivanina prijateljica koja im ponekad pravi društvo. Iz istoga izvora doznajemo kako je u zadnjih mjesec dana ovaj par putovao u Zagreb, ali za to putovanje, navodno je iznajmljen Rent a car koji je platila supetarska gradonačelnica, i to novcem iz gradskoga proračuna.

Oni koji znaju financijsku situaciju u Supetru ogorčeni su ovim informacijama, jer je Ivana Marković u zadnje dvije godine jako mnogo vremena provela na službenim putovanjima. Pitaju se: koliko je koristi imao Supetar od njezinih putovanja ili se radi o potpisivanju putnih naloga kojima je svrha uživanje u skrivenoj vezi daleko od očiju svojih sugrađana.

unnamed (1)
dnevno.hr
unnamed
dnevno.hr

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.